Google+
Home / Бабините лекове / Лечение на язва от книгите на баба

Лечение на язва от книгите на баба

Полезната народна медицина ни помага да се справим с много различни здравословни проблеми, като така да укрепим нашето общо физическо състояние. Днес можем да се натъкнем на различни бабини лекове, но важното тук е да подхождаме внимателно, за да не сбъркаме и да не се лекуваме правилно. 

Характерно е, че повечето здравословни проблеми се дължат на много нерви и стрес. Точно това може да е причината за язва, но в комбинация с неправилното хранене.

лечение на язваНа помощ тук идват всички бабини лекове, с които можем завинаги са се справим с този здравословен проблем, който се е превърнал в бича на 21 век.

Първото важно нещо е да пиете минерална вода всеки ден – истинска минерална вода! Тя помага да се справите с първите признаци на язвата на стомаха и силните болки в корема.

 

Билките също са полезни в тази борба с болестта. За целта се прави отвара от жълтурче, кантарион и живовляк. Охладеният сок се приема по една супена лъжица един час преди хранене. Важно е да осъзнаем, че съвременната народна медицина не е мит, а наистина съществува и ни помага да се справим с много различни здравословни проблеми. 

Много полезно е да пиете сок от зеле. Той се пие по половин чаша четири пъти на ден. Медът също е полезен, за да подобрим нашето здраве, ако страдаме от тази болест. Той се разтваря в топла вода и се пие един час преди хранене.

 

Друга рецепта от полезните бабини лекове е картофената вода. За целта се обелват малко картофи и се слагат да се сварят. Водата при варенето представлява самата отвара, която трябва да се пие няколко пъти на ден. Можете да комбинирате лечението с лекарствени медикаменти и полезната народна медицина, тоест за по-бърз и ефикасен резултата при лечение на язва.

 

Днешните народни рецепти ще Ви помогнат завинаги да се справите с този проблем и да преборите болестта.

loading...

Comments Closed

Scroll To Top