Google+
Home / Лечебни билки / Как да се преборим със синузита с лечебни билки?

Как да се преборим със синузита с лечебни билки?

Синузитът е често срещан проблем. Той се проявява в постоянно запушен нос, което води след себе си непоносимо главоболие, но и болки в зоната около очите. Разбира се, че причините за подобни симптоми могат да са различни, но най-често източника на страданието Ви е синузита. Днес ще се постараем да Ви помогнем, като Ви дадем малко съвети или как да се преборите и да облекчите синузита си, използвайки полезната народна медицина.

Как да излекуваме синузит с народна медицина?Първото ни предложение е сами да си направите капки с помощта на лечебни билки. Можете да използвате жълт кантарион. Растението се накисва в половин литър олио, като след това трябва да престои там достатъчно. Отварата трябва да се държи около четирийсет дни, но задължително да е на светло място в дома Ви. След като мине това време, тя се прецежда. Получените капки се поставят всеки ден в ноздрите, като така значително ще се облекчи проблема със синузита и то с помощта само на полезната народна медицина.

Другият начин е сами да си направите капки от бръшлян. За целта са Ви необходими около 30 листа от него, като те трябва да бъдат с дръжките си. Те се слагат в 250 милилитра оцет. След това трябва да се варят на слаб огън, за да стане сместа около 80 милилитра. После добре прецедите получената смес с марля. Домашните капки с бръшлян се капят всеки ден по един път в ноздра и намаляват главоболието, което е следствие на синузита.

Така за пореден път се убеждаваме в ползите от днешната народна медицина и използваните в нея лечебни билки. С тях можем да се справим ефикасно с много проблеми, а синузита е само един от тях. Ето че за пореден път се убеждаваме, че няма нищо по-полезно и ценно от даровете на природата ни. Използвайте днешната народна медицина и Вие, като така ще се радвате на здраве и красота.

loading...

Comments Closed

Scroll To Top