Google+
Home / Бабините лекове / Как народната медицина може да ни помогне при настинка и грип?

Как народната медицина може да ни помогне при настинка и грип?

Народната медицина е прекрасна възможност да се лекуваме, без да тровим организма си с лекарства. Ние от narodna-medicina.com сме привърженици на бабините лекове. Ще Ви предложим именно такива рецепти, с които да се справите с тези здравословни проблеми.

Първото нещо са цитрусовите плодове. Така ще укрепите имунната си система, a и всички ние обичаме сокове. Тук обаче не бива бъркаме домашните продукти и тези, които са купени от магазин. За да е ефикасен сокът, ние трябва сами да си го приготвим, тоест в домашни условия. Едни от най-полезните са плодовете портокал, лимон и гейпфрут. Направете си зареждаща комбинация от тях и всяка сутрин пийте от този сок. Това е един прекрасен пример за силата на бабините лекове за справяне не само с грипа и настинката, но и много други болести.

Как да се справим с настинката с помощта на народната медицина?За никого не е тайна, че някои лекарствени препарати са били открити не просто така, а благодарение на опита на народната медицини и всички бабини лекове. Те предлагат страхотни възможности да се справим с грипа и настинките. По този начин стопираме всичко навреме и ще се радваме на крепко здраве, но и ще облекчим признаците на болестта. Много добър начин е лечението с малина.

Още от миналото се е разбрало, че този плод помага да се намали температурата. Както е известно, при малките деца е често срещан проблем вдигането на високата температура и някои от родителите се притесняват да използва лекарства. С помощта на този лек от полезната народна медицина, ще можете да се справите с един от симптомите на грипа и настинката. 

Не пренебрегвайте всички лекове от бабите ни. Те могат да Ви помогнат в борбата с болестите, без да подлагате тялото си на експерименти, както е с някои лекарства днес. В природните дарове се крие силата на живота, а   народната медицина е преоткрила това още преди много години.

loading...

Comments Closed

Scroll To Top