Google+
Home / Пчелни продукти / Ето с кой тежък проблем се справя пчелният прашец!

Ето с кой тежък проблем се справя пчелният прашец!

Сигурно много от вас са чували, че с помощта на различни пчелни продукти можете да се борите срещу стерилитет. Те са известни сред нашите баби още с името „нектар на боговете” или пък „нектар на кралете”. Тези имена не са случайни и причината е повече от ясна – лечебните свойства на всички пчелни продукти, които са известни на света досега. С тях можете не само да укрепите здравето си, но и да се борите срещу коварните болести. 

pchelen-prashecСпоред много от проучванията голяма част от продуктите на природата могат да помогнат при проблеми със забременяването на голяма част от жените. Сред тези ефикасни лечители са пчелните продукти, а един от най-известните е пчелният прашец. Той активно може да ви помогне при проблеми с вашето здраве и забременяване. Стимулира активността на яйчниците и оказва успокоителен ефект при болезнена менструация – много често срещан проблем при жените. 

Според други проучвания пряко е доказано, че с помощта на редовното приемане на пчелни продукти се увеличава значително активността на спермата при мъжете.  

Ако искате да имате наистина полезни пчелни продукти у дома, е най-добре да ги закупите от селата или казано с други думи, от хора, които го произвеждат за себе си. Именно така ще сте сигурни какво купувате.

 Другите пчелни продукти, с които можете да се грижите за вашето здраве, но и да се лекувате от стерилитет, са пчелното млечице, мед и прополис. 

loading...

Comments Closed

Scroll To Top